Syncro SVN Client

Embedded OSX right-click actions + current state icons gone

Having trouble installing Syncro SVN Client? Got a bug to report? Post it all here.

Embedded OSX right-click actions + current state icons gone

Postby Morethanheroes » Fri Jun 26, 2009 5:26 pm

Hey,

Just recently I've lost all ability to use embedded right-click syncro options directly through OSX.

This has also caused a loss of direct visual notifications attached to my file icons (indicating unrevisioned 'X', out of date '!', up to date '√' etc.)

What is going on here?

I have tried quitting the main client, launching at start up, as well as fully removing my working copy directories and fully checking out from scratch.

This is crucial for me to continue in the work flow of our studio.

Please, any help would be appreciated so I can get this issue solved.

Thanks.
Morethanheroes
 
Posts: 5
Joined: Mon Apr 21, 2008 7:21 pm

Re: Embedded OSX right-click actions + current state icons gone

Postby sorin » Mon Jun 29, 2009 2:31 pm

Hello,

Morethanheroes wrote:Just recently I've lost all ability to use embedded right-click syncro options directly through OSX.


I don't understand. What options are they? Do you mean some options on the right-click menu displayed in the Finder application when you right-click on the Syncro SVN Client icon? I am sorry, Syncro SVN Client does not add any options to the OS X menu displayed in Finder. They were probably added there by other application.

Morethanheroes wrote:This has also caused a loss of direct visual notifications attached to my file icons (indicating unrevisioned 'X', out of date '!', up to date '√' etc.)


Do you mean icon decorators added to the icons of files that are displayed in the Finder application? I am sorry, Syncro SVN Client does not add such decorators, they were added probably by other application.

Do you mean the icon decorators are not added anymore to the icons of files displayed in the Working Copy view (or other view) inside the Syncro SVN Client application window? That sounds like a bug, please help us reproduce the problem. What steps should we follow for reproducing the problem?


Regards,
Sorin
sorin
 
Posts: 171
Joined: Tue Feb 13, 2007 3:45 pm


Return to Common Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


© 2002-2013 SyncRO Soft Ltd. All rights reserved. | Sitemap | Terms of Use | Privacy Policy | This website was created & generated with <oXygen/>® XML Editor