Syncro SVN Client

Client not launching on Windows 8.1

Other Syncro SVN Client issues not covered by the other forums.

Client not launching on Windows 8.1

Postby peter01242 » Wed Sep 10, 2014 9:27 pm

Neither the 32 or 64 bit versions of the client launch on Windows 8.1. The 64-bit version was working fine yesterday, but now it refuses to launch. It appears briefly in the Task Manager for about 1 second and then disappears.

Any suggestions?
peter01242
 
Posts: 7
Joined: Wed Sep 10, 2014 1:17 am

Re: Client not launching on Windows 8.1

Postby peter01242 » Wed Sep 10, 2014 10:04 pm

Additional information.
The syncrosvnclient.bat will not run either. I get the following:
java.lang.reflect.InvocationTargetException
at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method)
at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source)
at ro.sync.exml.Oxygen.main(Unknown Source)
Caused by: java.lang.ClassCastException: java.lang.Boolean cannot be cast to java.lang.Integer
at ro.sync.exml.options.fc.d(Unknown Source)
at ro.sync.exml.options.Options.init(Unknown Source)
at ro.sync.exml.options.Options.init(Unknown Source)
at ro.sync.exml.options.Options.z(Unknown Source)
at ro.sync.exml.options.Options.getInstance(Unknown Source)
at ro.sync.ui.application.ApplicationLauncher.<init>(Unknown Source)
... 5 more
java.lang.reflect.InvocationTargetException
at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method)
at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)
at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source)
at ro.sync.exml.Oxygen.main(Unknown Source)
Caused by: java.lang.ClassCastException: java.lang.Boolean cannot be cast to java.lang.Integer
at ro.sync.exml.options.fc.d(Unknown Source)
at ro.sync.exml.options.Options.init(Unknown Source)
at ro.sync.exml.options.Options.init(Unknown Source)
at ro.sync.exml.options.Options.z(Unknown Source)
at ro.sync.exml.options.Options.getInstance(Unknown Source)
at ro.sync.ui.application.ApplicationLauncher.<init>(Unknown Source)
... 5 more

I am guessing that the .exe is experiencing the same issue.
peter01242
 
Posts: 7
Joined: Wed Sep 10, 2014 1:17 am

Re: Client not launching on Windows 8.1

Postby peter01242 » Wed Sep 10, 2014 11:09 pm

This appears to be related to a corrupt settings file.
Restoring the settings files to a known good copy resolved this issue.
peter01242
 
Posts: 7
Joined: Wed Sep 10, 2014 1:17 am


Return to Other Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


© 2002-2013 SyncRO Soft Ltd. All rights reserved. | Sitemap | Terms of Use | Privacy Policy | This website was created & generated with <oXygen/>® XML Editor